Despre

Edil Construct 2004

Edil Construct finisaje de calitate

Compania Edil Construct 2004 a fost înființată în anul 2004 având ca obiectiv realizarea de lucrări de construcție la nivel înalt calitativ cât și realizarea unor finisaje deosebite, asigurând satisfacerea tuturor cerințelor solicitate de către beneficiari.

Inițial, am început prin proiecte de tip amenajări interioare și exterioare, mergând mai departe la proiecte de renovări, consolidări și reparații. Totodată, portofoliul nostru s-a mărit cu proiecte precum „case la rosu” și fațade ventilate.

Societatea are în prezent 12 oameni hotărâți și experimentați, plus parteneri care asigură execuția lucrărilor solicitate sub forma de obiective „la cheie”.

Pentru a vizualiza o parte din proiectele noastre finalizate, accesați galeria noastra de proiecte din pagina link hereProiecte.

Pe pagina noastră de contact găsiți informații prin care puteți să luați legătura cu noi, fie telefonic sau prin e-mail. De asemenea, aveți posibilitatea să ne adresați orice nelămurire sau întrebare prin intermediul formularul nostru de pe site.

Misiunea noastră este de a oferi soluții 360, de la proiectare la implementare. Obiectivul nostru este de a oferi un rezultat placut, accesibil, modern si practic pentru orice tip de client.