Cine este Edil Construct 2004

Compania Edil Construct 2004 a fost înființată în anul 2004 având ca obiectiv realizarea de lucrări de construcție la nivel înalt calitativ cât și realizarea unor finisaje deosebite, asigurând satisfacerea tuturor cerințelor solicitate de către beneficiari.

Inițial, am început prin proiecte de tip amenajări interioare și exterioare, mergând mai departe la proiecte de renovări, consolidări și reparații. Totodată, portofoliul nostru s-a mărit cu proiecte precum „case la rosu” și fațade ventilatie.

Societatea are în prezent 12 oameni hotărâți și experimentați care pot asigura execuția lucrărilor solicitate sub forma de obiective „la cheie”.

Pentru a vizualiza o parte din proiectele noastre finalizate, accesați galeria noastra de proiecte din pagina Portofoliu.

Pe pagina noastră de contact găsiți informații prin care puteți să luați legătura cu noi, fie telefonic sau prin e-mail.
De asemenea, aveți posibilitatea să ne adresați orice nelămurire sau întrebare prin intermediul formularul nostru de pe site.